Whitewash

Whitewash is een werk- leerplaats binnen Prospects@Work. Hier krijgen mensen met een arbeidsbeperking de mogelijkheid, met ondersteuning, om meubelstukken te restylen tot een vernieuwd eindproduct (door middel van whitewashing).

IMG-20141211-WA0000De opdrachten komen binnen vanuit externe klanten en aan de hand van de wensen van de klant wordt er een geheel en eigen product gemaakt.

De cliënten werken op een aangepast tempo onder begeleiding van een vakman die hen de kneepjes van het schildersvak leert. Hierbij kun je denken aan het opschuren en schilderen van kasten, stoelen en alle voorkomende meubels.

 

IMG-20141211-WA0001Ook wordt er individueel gekeken naar de kwaliteiten en talenten van de cliënten en daar waar nodig is krijgen zij begeleiding en ondersteuning op maat door middel van een Individueel Begeleidingsplan. In dit plan staan stapsgewijs de leerprocessen van de cliënt om gaandeweg geheel zelfstandig aan het werk te kunnen.

Het uiteindelijke doel van Whitewash is kijken naar de mogelijkheden om de cliënten aan een betaalde baan binnen een bedrijf te krijgen. Dit gaat uiteraard in een passend tempo zodat de cliënten echt goed voorbereid zijn en hun leerdoelen behaald hebben zoals die in het Individueel Begeleidingsplan omschreven staan.