Creatief

Een plek binnen Prospects@Work waar je jezelf kunt ontmoeten. Ontmoeten in wie je bent en wat je kunt. Binnen de veilige en vertrouwde omgeving met een warm hartelijk welkom van de begeleiding bestaat er de mogelijkheid om op een creatieve manier bezig te zijn zonder dat daar een tijdslimiet aan vast zit.

de Ontmoeting1

Binnen deze vertrouwde en ook warme omgeving kun je ervaring opdoen in je kunnen op kleinschalig en vooral ook op een laagdrempelig niveau binnen de creativiteit. Hierbij kun je denken aan het werken met diverse materialen zoals verf, hout, stof en zand.

de Ontmoeting

Binnen Creatief is er vaak ook ruimte om even je verhaal te doen over wat je dwars zit. Ook biedt Creatief de gelegenheid om met de begeleiding of een van de stagiaires de mogelijkheid om even te ontspannen door een spelletje te doen of zelfs op de piano wat te spelen.

Een Ontmoeting met jezelf en ook een stukje rust in je hoofd en in je lijf creëren. Dat is waar het bij Creatief vooral om draait. Tot rust kunnen komen en weten dat je altijd met veel begrip en warmte er mag zijn.